ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΙΑ

Φτιάχνοντας πίτες με την πρεσβυτέρα Μαριάνθη Θεοδώρου

Φτιάχνοντας πίτες με την πρεσβυτέρα Μαριάνθη Θεοδώρου

Φιλοξενούμενες  για μια ακόμα φορά στην άνετη και άρτια οργανωμένη κουζίνα του εστιατορίου Αιγινήτισσα όπου επικεφαλής είναι...

Διαβάστε περισσότερα

Αποχαιρετισμός στον Ιταλό chef  Fabrizzio Bouliani

Η μαγειρική κοινότητα με μεγάλη θλίψη και συγκίνηση...

Διαβάστε περισσότερα

Chutney σύκου

Της Λένας Μαρίνη...

Διαβάστε περισσότερα

Η αγκιναρόπιτα της Δέσποινας

Τις λίγες μέρες που μείναμε στο όμορφο νησί της Τήνου για το 4ο Tinos Food Paths, είχαμε την χαρά να απολαύσουμε την φιλοξενία της κας Δέσποινας Σικούτρη ...

Διαβάστε περισσότερα

Tinos Food Paths - Ένα κυκλαδίτικο θαύμα

Για 4η συνεχή χρονιά η Τίνος έζησε στους δικούς της γευστικούς ρυθμούς αναδεικνύοντας τα τοπικά της προϊόντα και τον πολιτισμό του νησιού. ...

Διαβάστε περισσότερα

Σεμινάριo αλλαντοποίησης από τον chef Μιχάλη Παναγιωτάκη

Με πρωτοβουλία του δημόσιου ΙΕΚ Αίγινας...

Αυθεντικός και παραδοσιακός σιμιγδαλένιος χαλβάς με άρωμα Αίγινας

Άρωμα από καβουρδισμένο σιμιγδάλι και Αιγινήτικο φιστικάκι σε ελαιόλαδο... Γλύκα από Αιγινήτικο μέλι ανθέων που φέτος μ...

Σύγλινο με πολυσπόρια από τον Βασίλη Λεωνίδου

Στο Kapsaliana Village Hotel στο Ρέθυμνο, ένας ιστορικός οικισμός -τα Καψαλιανά -, μετόχι της Μονής Αρκαδίου, που αναπα...

Εκμέκ με μυρωδιά φιστικιού και βάση από μελομακάρονα

Φτιάξαμε για εσάς ένα διαφορετικό εκμέκ που σαν βάση έχει τα μελομακάρονα που έμειναν από τις γιορτές συνδυασμένα με υλι...